Английският Сън“ наскоро публикува класация за Най-секси плешив мъж“.  Подреждането

...
Английският Сън“ наскоро публикува класация за Най-секси плешив мъж“.  Подреждането
Коментари Харесай

Обявиха Цитиридис за най-секси плешив мъж в България

 Английският " Сън “ неотдавна разгласява ранглиста за " Най-секси плешив мъж “.  Подреждането за най-чаровен мъж без коса не бе подмината и от български уебсайт, който също пусна анкета за най-секси българин без коса, написа " Допитването е до края на месец април,  а към този момент преди всичко е водещият на " Шоуто на Цитиридис “ - Николаос Цитиридис, артистът Захари Бахаров е на второ място с 28%, третият е Деян Каменов - Дидо от D2 с 15%. Останалите участници са футболният  национален вратар Николай Михайлов 13%, военачалник Венцислав Мутафчийски 8%, Годжи с 4%, артистът Христо Шопов 3%, Светльо Витков от група Хиподил с 2%, Боби от " Фермата “ с един % и Дичо с 1%.

" В какви ли не ранглисти са ме слагали. Добре, нямам срещу и благодаря за вниманието “, посмя  се на второто си място Захари Бахаров, който с днешна дата се бръсне на нула номер.

Според следващото изследване нежния пол избира плешиви мъже, защото е несъмнено, че нямат в леглото си дете, а същински мъж. По думите на дамите повече от 80% считат, че тестостеронът на мачовците без коса е по-висок от този на мъжете с коса, писа " България Днес “.

Неговата коса почнала да оредява на 25 години, само че това въобще не го тревожи. Станалият прочут с хитовия сериал " Под прикритие " екранен Иво Андонов бе на 36 година, когато снима лентата, само че там към момента имаше растителност caмo нa тилa и мaлкo нa тeмeтo. След това Захари реши, че неналичието на коса ще му донесе шанс и тъкмо това се случи. Избръсна си темето и стана... мъж за милиони. B буквaлeн и пpeнoceн cмиcъл.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР